Over de ZonnePoort
Pleiadische Channelling over De Zon

door Barbara Marciniak

De zon regeert over jullie zonnestelsel en is de zetel van intelligentie die heerst over deze specifieke locale groep die jullie bewonen.
De zon reikt in jullie domein en leest de vibraties wanneer ze jullie huid aanraakt. Ze is intiem verbonden met elk aspect van leven zoals jullie het kennen. Het is een kracht van intelligentie die de brandstof is voor jullie bestaan en creŽert de omgeving waarin jullie kunnen ontwikkelen. De zon is zeer geÔnteresseerd in jullie evolutie, want als jullie je ontwikkelen geef je haar wederom feedback over alles wat je doet terwijl ze je aanraakt.

In vele culturen wordt de zon vereerd als de intelligente kracht die deze wereld regeert, als een god. Je zou verbaasd zijn over wie en wat er in de zon verblijft. De zon is een illusie. Hoog ontwikkelde werelden kunnen zich via de kracht van licht als zonnen vermommen om zich tegen de invasie of indringen te beschermen. Voor sommigen is de zon een plaats van grote lering terwijl ze voor anderen gewoon een inwijding is waar ze doorheen moeten om voorbij en achter de zon te geraken. Het zijn niet gewoon brandende vormen van gas zoals jullie wetenschappers beweren.
De wetenschap heeft jullie interpratie van het leven grotendeels vernield. Ze heeft alle plezier, vitaliteit, opwinding en mysterie uit het even genomen. Het leven werd heel werelds en saai gemaakt, alsof het betekenisloos is. Kun je je voorstellen dat de zon betekenisloos is? Denk hier eens een ogenblik over na. Toch is er vandaag een campagne en negativiteit tegen de zon. De mensen voelen zich niet meer verbonden met de natuur omdat de wetenschap heeft gezegd dat de natuur niet veilig is. Het wantrouwen van de zon, de natuur en de aarde heeft tot jullie huidige crisis geleid: jullie gebrek aan respect in eerbied en je koestering van thuis.

De zon en de maan zijn de hemellichamen binnen jullie system door welke jullie zeer diepgaand beÔnvloed en geraakt worden. Het is via deze hemellichamen dat stralen van intelligentie, radiogolven en gammastralen worden uitgezonden van ster naar zon en dan naar de Aarde gestuurd worden. Het is ook via deze stralen dat jullie handelingen gelezen en terug naar de zon, de maan en het uitzendsysteem gestuurd worden, in dit geval, de Pleiaden.

Het is via de zon dat alle werelden geregeerd worden. Groei is in richting van deze zonnen georiŽnteerd. Het is jullie zon die toestaat dat jullie licht hebben, en licht is datgene dat jullie toelaat de weerspiegeling van jezelf in de buitenwereld te zien. Wat zouden jullie je zonder licht kunnen voorspiegelen? Wat zou je kunnen zien? De zon is de regeerder, de heerser van je specifiek systeem zoals ze aan jullie verschijnt. De zon leest haar creaties en voedt haar creaties wederom met wat ze nodig hebben. Dus wanneer je liefde voor jezelf en de Aarde draagt stemmen de zonnestralen zich volledig af op het bewustzijn dat je draagt. Wanneer je angst voor de Aarde draagt ondersteunen de zonnestralen je vibratie en duwen ze je in deze ervaringen. (NB - dit verklaart waarom de duistere machten die de planeet controleren een behoefte van angst hebben opgericht, om het menselijk collectief bewustzijn voortdurend met angst te dwangvoeden via hun media afzetgebied. De aanwezigheid van angstbewustzijn maakt het bestaan van iets dat angstwekkend is noodzakelijk (d.i. de duisternis). De zon maakt leven mogelijk en activeert het omdat ze alle dingen leest en aanraakt. Je kunt niet verbergen wie je bent want de zonnestralen lezen je vibratie. Sommige mensen proberen zich voor de zon te verbergen door ondergronds te gaan om hun activiteiten geheim te houden.

Denk aan het bewustzijn van de zon wanneer het over haar domein verschijnt. Het raakt alle punten met variŽrende cycli van licht om te controleren wat er in elke hoek en scheur gebeurt. Ze voelt en brengt de energie naar zichzelf terug, en maakt dan een beslissing over haar eigen uitdrukking. Ze leert hoe ze evenwicht en onevenwicht binnen haar eigen creaties moet corrigeren. De zon verandert. De zon en haar vele krachten broeden fenomenale verschuivingen en sturen ze naar elk aspect van ons wezen. Er zijn plannen binnen plannen binnen plannen. Begrijp dat altijd het hoogste plan van gelegenheid voor je beschikbaar is, indien je dit wenst.

De zonnegolven creŽren een nieuwe vibratie waarmee verstorende en ontwrichte energieŽn niet zullen samenpassen. Om zich te kwalificeren en bij de club toe te treden zullen de energieŽn aanspraak moeten maken op een zekere vibratie van liefde. De zon zegt: "Genoeg. We gaan je terug in overeenstemming brengen. Kijk wat je deze keer kunt doen." Enkel degenen met een onbevuild bewustzijn zullen in staat zijn deze nieuwe energie in hun lichaam te huisvesten. Voor degenen die negatieve gedachten hebben zal deze energie als een rechtstreeks gif werken; hun gedachten zullen terugkeren en mogelijk ravage in hun lichaam aanrichten. De oplossing hiervoor is om zuivere gedachten en onbevuilde lichamen te hebben die in staat zijn om deze energieŽn op te nemen, helemaal zonder angst. Telkens dat je jezelf blootstelt aan deze fantastische dosering van de nieuwe energie die de planeet overstelpt, verhoog je je intuÔtie, je mediamiek potentieel en je vermogen om je DNA te decoderen. Al deze vermogens worden duizenden en duizenden keren vergroot. Dit is een deel van hoe de zon reageert op wie je bent, dus vertrouw erop dat de zon je altijd leest. Wees eerlijk, open en in prettige omgang met de zon en alle elementen rondom je.

Er bestaat een selecte groep die niet is afgestemd op de verheffing van de mensheid (d.i. Illuminatie & Co.). Zij begrijpen dat er op dit moment een mutatie aan de gang is in de mensheid en dat de zon hier grotendeels verantwoordelijk voor is. Om deze mutatie of verschuiving van het menselijk ras tegen te werken, creŽren ze een beeld waardoor jullie bang worden van de zon. Dus volgt een massa mensen gehoorzaam de voorstellen van de autoriteit. Er zijn mensen die de inbeelding die bij hen ingepropt wordt, dat de ze huidkanker kan veroorzaken, enthousiast aannemen en door de zonnestralen van de garage naar de auto spurten. Er is een samenzwering tegen de zon geweest, alsof de ontwerpers van je wereld imperfect waren een fout maakten toen ze de zon in jullie zonnestelsel plaatsten. Dat is het idee dat jullie als mensen opgedrongen wordt. En als mensen tonen jullie gewoon hoe jullie gecontroleerbaar jullie zijn, jullie geloven alles wat je leest. Omdat het gedrukt staat, geloven jullie het.
(De PleiadiŽrs door Barbara Marciniak)

- Uit het boek, Earth: Pleiadian Keys to the Living Library -

- Vertaling: Ulla Mertens -

Klik Hier voor www.pleiadians.com (engels)